Ξενοδοχείο Atlantis - Λαγανάς, Ζάκυνθος

Σε πολύ μικρή απόσταση από τη περίφημη παραλία του Λαγανά της Ζακύνθου, το πλέον διάσημο τουριστικό θέρετρο του νησιού, βρίσκεται το ξενοδοχείο Atlantis. Η καταπληκτική θέα και η φυσική ομορφιά της περιοχής, συνθέτουν το ιδανικό περιβάλλον για ξένοιαστες και ξεκούραστες διακοπές. Στο Atlantis θα συνδυάσετε την χαλάρωση με την διασκέδαση, την ξεκούραση με τις καλά οργανωμένες δραστηριότητες, την ήρεμη με την μοντέρνα ψυχαγωγία, την ρομαντική με την κοσμοπολίτικη νυχτερινή ζωή. Το ξενοδοχείο Atlantis αποτελεί την ιδανική επιλογή για επισκέπτες κάθε ηλικίας και προτιμήσεων.

Κάντε την κράτηση σας!

Πραγματοποιήστε την κράτησή σας μέσω της ιστοσελίδας μας και επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές του ξενοδοχείου! Επιλέξτε τις ημερομηνίες που σας ενδιαφέρουν και δείτε τη διαθεσιμότητα και τις τιμές μας.

Η τοποθεσία του Atlantis συνδυάζει την ηρεμία δίπλα στην φύση με την αξεπέραστη κοσμοπολίτικη ζωή που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής. Αν και το ξενοδοχείο βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο του Λαγανά, η θέση του εξασφαλίζει την απόλυτη ηρεμία. Ο Λαγανάς είναι η πιο κοσμοπολίτικη και ανεπτυγμένη τουριστικά περιοχή του νησιού. Ενδείκνυται για αυτούς που αγαπούν την έντονη νυχτερινή ζωή, καθώς παρέχει μια πολύ μεγάλη ποικιλία επιλογών. Η αμμώδης παραλία του Λαγανά είναι μια από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα, με μήκος 9 χλμ. Η παραλία του Λαγανά είναι ένας από τους σημαντικότερους τόπους ωοτοκίας της θαλάσσιας χελώνας Καρέτα – Καρέτα.

Ακολουθήστε το ξενοδοχείο Atlantis για να ενημερώνεστε για όλες τις νέες προσφορές!