Τοποθεσία

Ξενοδοχείο Zante Atlantis Hotel, Λαγανάς Ζάκυνθος

Λαγανάς

Ο Λαγανάς είναι η πιο κοσμοπολίτικη και ανεπτυγμένη τουριστικά περιοχή της Ζακύνθου. Ενδείκνυται για αυτούς που αγαπούν την έντονη νυχτερινή ζωή, καθώς η ποικιλία των επιλογών είναι μεγάλη.

Η πλατιά (μήκους 9 χιλιομέτρων) αμμώδης παραλία του Λαγανά είναι μια από τις μεγαλύτερες στη Ελλάδα. Χαρακτηριστικό της είναι τα πολύ ρηχά νερά, τα οποία είναι ιδανικά για τα παιδιά. Την παραλία αυτή διάλεξαν οι χελώνες Caretta Careta ως ένα από τα καταφύγιά τους. Ο κόλπος του Λαγανά και οι περιοχές που έγκεινται σε αυτόν, προστατεύονται από το Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο. Στην παραλία υπάρχουν μικρά σκάφη που κάνουν βόλτα στον κόλπο του Λαγανά και έτσι μπορείτε να δείτε τις χελώνες από κοντά, στο φυσικό τους περιβάλλον.

Παρόλο που το ξενοδοχείο Zante Atlantis βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο του Λαγανά, η προνομιακή θέση του εξασφαλίζει την απόλυτη ηρεμία και γαλήνη που αναζητάτε για τις καλοκαιρινές διακοπές σας.

Ζάκυνθος

Η Ζάκυνθος είναι ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας και το τρίτο μεγαλύτερο σε μέγεθος στα Ιόνια Νησιά. Είναι παγκοσμίως γνωστή για τις υπέροχες παραλίες, τη σπουδαία πολιτιστική ιστορία της, τη θαλάσσια χελώνα Caretta Caretta και τα τοπικά προϊόντα της. Τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα του νησιού είναι το Ναυάγιο, οι Γαλάζιες Σπηλιές και το Μαραθωνήσι.

Η Ζάκυνθος απέχει 9,5 ναυτ. μίλια από την Πελοπόννησο (από την Κυλλήνη του Νομού Ηλείας) και 8,5 ναυτ. μίλια από το πλησιέστερο βόρεια σε αυτή νησί, την Κεφαλονιά. Έχει πληθυσμό 40.759 κατοίκους και διαθέτει ένα δήμο, τον Δήμο Ζακύνθου.

Η Ζάκυνθος έχει πλούσια βλάστηση και είναι νησί με σημαντική αγροτική παραγωγή, στηριγμένη κυρίως στην καλλιέργεια της ελιάς, των εσπεριδοειδών και της σταφίδας. Οι φυσικές ομορφιές της κάθε χρόνο μαγεύουν χιλιάδες επισκέπτες που καταφθάνουν από όλο τον κόσμο.

Αποστάσεις από το ξενοδοχείο

Απόσταση από το κέντρο του Λαγανά: 500μ., Απόσταση από την παραλία: 400μ., Κοντινότερη στάση λεωφορείου: 3μ., Κοντινότερα μαγαζιά: 10μ., Απόσταση από το αεροδρόμιο: 4χλμ., Απόσταση από την πόλη και το λιμάνι: 6χλμ.

Κάντε κράτηση στο ξενοδοχείο Zante Atlantis

Πραγματοποιήστε κράτηση στο ξενοδοχείο Zante Atlantis και επωφεληθείτε από τις ειδικές προσφορές μας! Επιλέξτε τις ημερομηνίες που σας ενδιαφέρουν και δείτε άμεσα την διαθεσιμότητα και τις τιμές των δωματίων μας.
ΚΡΑΤΗΣΗ
Ελληνικα